Appareils et accessoires
Rogge flatbreads
Prép. 20min
Total 2h 10min
8 stuks
Ingrédients
-
havervlokken70 g
-
water500 g
-
2 tl gedroogde gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
honing2 el
-
zonnebloemolie plus extra om in te vetten100 g
-
roggebloem200 g
-
broodbloem plus extra om te bestuiven380 g
-
zout1 ½ tl
-
gedroogd venkelzaad (optionnel) volgens smaak½ - 1 tl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
9 g
Calories
1738 kJ /
415 kcal
Lipides
14 g
Fibre
4.8 g
Glucides
61 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Heerlijke flatbreads
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Citroenslush
10min
Citroenijs
8h 30min
Salade van gehakte groenten
10min
Bessencurd
20min
Yoghurt en muntdressing
15min
Turkse flatbreads
2h 10min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1h 40min
Aardappel flatbread
12h
Chocoladeroomijs
12h
Wortelsalade met sesamcrackers
1h
Risotto met Parmezaanse kaas
30min