Chocolate Avocado Cake (Bill Yosses)

Chocolate Avocado Cake (Bill Yosses)

3.5 4 évaluations
Prép. 25min
Total 2h 40min
10 portions

Ingrédients

Cake
  • non-stick cooking spray
  • large eggs room temperature
    4
  • organic cane sugar
    4 oz
  • dark chocolate (70%) in pieces
    8 oz
  • vegetable oil
    4 oz
  • avocado peeled, pitted (approx. 1 md.)
    4 ½ oz
  • cream of tartar
    ¼ tsp
  • water to fill roasting pan (1 in.)
Raspberry Whipped Cream
  • confectioners sugar
    1 tbsp
  • freeze-dried raspberries
    3 tbsp
  • heavy whipping cream chilled
    8 oz
  • unsweetened cocoa powder to dust
  • fresh raspberries to garnish, to taste
    20 - 25
  • edible gold leaf to garnish

Infos nut. par 1 portion

Calories 411 kcal / 1720 kJ
Protides 5 g
Lipides 33 g
Glucides 25 g
Fibre 3 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...