
Appareils et accessoires
Mexican Stuffed Peppers
Prép. 30min
Total 45min
4 portions
Ingrédients
-
mixed peppers halved4
-
onions quartered80 g
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
garlic cloves2
-
fresh jalapeño chillies to taste, halved, deseeded if desired1 - 2
-
fresh coriander leaves only, plus extra for garnishing5 sprigs
-
ground cumin2 tsp
-
smoked paprika2 tsp
-
chilli powder mild1 tsp
-
turkey mince 5% fat or less, broken in pieces250 g
-
tinned black beans rinsed, drained200 g
-
tinned sweetcorn drained150 g
-
tomato purée30 g
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
mozzarella reduced fat, sliced (1 cm)125 g
-
spring onions finely sliced2
-
fat-free plain yoghurt for serving
-
mixed salad leaves for serving
Infos nut. par 1 portion
Calories
373 kcal /
1563 kJ
Protides
31 g
Lipides
13 g
Glucides
28 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

under 500 calories
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande