Mexican Stuffed Peppers

Mexican Stuffed Peppers

4.5 134 évaluations
Prép. 30min
Total 45min
4 portions

Ingrédients

  • mixed peppers halved
    4
  • onions quartered
    80 g
  • olive oil plus extra for greasing
    20 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh jalapeño chillies to taste, halved, deseeded if desired
    1 - 2
  • fresh coriander leaves only, plus extra for garnishing
    5 sprigs
  • ground cumin
    2 tsp
  • smoked paprika
    2 tsp
  • chilli powder mild
    1 tsp
  • turkey mince 5% fat or less, broken in pieces
    250 g
  • tinned black beans rinsed, drained
    200 g
  • tinned sweetcorn drained
    150 g
    150 g frozen sweetcorn kernels, defrosted
  • tomato purée
    30 g
  • fine sea salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • mozzarella reduced fat, sliced (1 cm)
    125 g
  • spring onions finely sliced
    2
  • fat-free plain yoghurt for serving
  • mixed salad leaves for serving

Infos nut. par 1 portion

Calories 373 kcal / 1563 kJ
Protides 31 g
Lipides 13 g
Glucides 28 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...