Appareils et accessoires
Lams- en Quinoastoofpot
Prép. 15min
Total 1h
6 porties
Ingrédients
-
water350 g
-
eekhoorntjesbrood, gedroogd (zie tips)20 g
-
uien bruin, gesneden in partjes150 g
-
knoflookteentjes2
-
olie met neutrale smaak1 eetlepel
-
selderstengel in stukjes gesneden (3 cm)1
-
tomatenpuree80 g
-
gemalen komijn2 tl
-
verse tijmblaadjes4 takjes
-
kippenbouillonpasta (zie tips)1 el
-
gemalen kaneel¼ tl
-
laurierblad, gedroogd1
-
wortelen in blokjes gesneden (3 cm)200 g
-
lamsvlees in blokjes gesneden (2-3 cm)500 - 600 g
-
quinoa100 g
-
zout om op smaak te brengen
-
zwarte peper, gemalen om op smaak te brengen
-
champignon de Paris, vers wit, in vier gesneden200 g
-
courgette in blokjes gesneden (approx. 2 cm)170 g
-
maïskorrels, bevroren90 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
27 g
Calories
1240.9 kJ /
295.5 kcal
Lipides
10.7 g
Fibre
5.7 g
Glucides
20.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Stoofpotjes met de Open Koken modus
5 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Pas d’évaluation
Taco's met Groenten en Kidneybonen
30min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Pas d’évaluation
Aardappel-wortel hapjes
40min
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Pas d’évaluation
Pikante Kip met Kokosrijst
Pas d’évaluation
Cider-Kipstoofpot
Pas d’évaluation
Napolitaanse Pizza
Pas d’évaluation
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Pas d’évaluation
Kip katsu curry met rijst
1h 40min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min