Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
TM6

Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)

4.4 ( 76 évaluations )

Ingrédients

  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 7 oz yellow onions in wedges
  • 4 large eggs
  • 1 heaping tsp homemade vegetable stock paste
    ou 1 stock cube
  • 30 oz water
  • 8 oz long-grain rice (18-20 min cooking time)
    ou 8 oz white short-grain rice (18-20 min cooking time)
  • 4 oz Canadian bacon cubed (see Tip)
  • 8 oz frozen mixed vegetables e.g. broccoli in small florets, frozen peas, cauliflower in small florets, green beans
  • 2 tbsp soy sauce to taste
  • sesame oil to garnish (optionnel)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
287.2 kcal / 1201.6 kJ
Protides
13.9 g
Lipides
8 g
Glucides
39.6 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
2.1 g
Sodium
517.2 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives