Appareils et accessoires
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
Prép. 5min
Total 40min
2 portions
Ingrédients
-
water20 oz
-
globe artichokes trimmed (see Tip)2
-
fresh tarragon leaves and tender stems½ oz
-
garlic clove1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter room temperature4 oz
-
lemon juice1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
1.5 g
Calories
516.5 kJ /
123.5 kcal
Lipides
11.5 g
Fibre
2.5 g
Glucides
4.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Veggie Table
51 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Broccoli or Cauliflower Rice
5min
Steamed Sliced Fennel Bulbs
25min
Carrot Ginger Soup
20min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1h
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min
Artichokes Romana
50min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1h 15min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10min
Tuna Tartare
40min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min
Baba Ghanoush
1h 30min