Appareils et accessoires
Sweet Potato Mash with Sage and Hazelnuts
Prép. 10min
Total 30min
8 portions
Ingrédients
-
blanched hazelnuts50 g
-
fresh sage leaves to taste6 - 8
-
garlic clove1
-
unsalted butter diced100 g
-
water800 g
-
sweet potatoes peeled, diced (2 cm)1000 g
-
milk30 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
366.9 mg
Protides
3.2 g
Calories
1013.5 kJ /
242.2 kcal
Lipides
14.3 g
Fibre
4.8 g
Graisses saturées
6.9 g
Glucides
27.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
A Very Thermomix® Christmas
63 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Carrot and Swede Mash
20min
Honey Glazed Carrots
30min
Simple Turkey Gravy
25min
Mint Courgettes
30min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35min
Mashed Potatoes
45min
Butternut Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple and Pear Crumble
1h
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
25min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Steamed Broccoli Mash
35min
Rosemary Mashed Root Vegetables
45min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1h 30min