Rosemary Mashed Root Vegetables
TM6 TM5 TM31

Rosemary Mashed Root Vegetables

4.7 ( 53 évaluations )

Ingrédients

  • 500 g water
  • 200 g carrots cut in pieces (approx. 2-3 cm)
  • 500 g sweet potatoes cut in pieces (approx. 2-3 cm)
  • 500 g potatoes cut in pieces (approx. 2-3 cm)
  • 1 tsp salt
  • 1 - 2 pinches ground black pepper to taste
  • 2 - 3 pinches dried rosemary to taste
  • 30 g extra virgin olive oil plus extra for serving

Infos nut.
par 1 portion
Calories
194 kcal / 812 kJ
Protides
3.3 g
Lipides
5.2 g
Glucides
35 g
Fibre
5.3 g
Graisses saturées
0.7 g
Sodium
465 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives