Appareils et accessoires
Egg Salad
Prép. 20min
Total 30min
6 portions
Ingrédients
-
water35 oz
-
large eggs8
-
parsley leaves½ oz
-
celery cut into pieces (½ in.)3 ½ oz
-
dill pickles cut into pieces (1 in.)4 oz
-
green onions cut into pieces (1 in.)1 ½ oz
-
mayonnaise3 oz
-
Dijon mustard2 tsp
-
celery salt½ tsp
-
bread, toasted12 slices
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
568 mg
Protides
13 g
Calories
1289 kJ /
308 kcal
Lipides
19 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
22 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
All Things Eggs
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Turkey Chili
45min
Cereal Bread
5h
Chicken and Dumplings
45min
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5h
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Buffalo Ranch Chicken Salad
3h 5min
Onion Dip
10min
Beef Short Rib Chili
1h 25min
Meatloaf
1h 20min
Salisbury Steak TV Dinner
1h
Turkey Burgers with Caramelized Onions and Red Peppers
30min
Honey Sriracha Turkey Sliders
45min