Appareils et accessoires
Egg Salad
Prép. 20min
Total 30min
6 portions
Ingrédients
-
water35 oz
-
large eggs8
-
parsley leaves½ oz
-
celery cut into pieces (½ in.)3 ½ oz
-
dill pickles cut into pieces (1 in.)4 oz
-
green onions cut into pieces (1 in.)1 ½ oz
-
mayonnaise3 oz
-
Dijon mustard2 tsp
-
celery salt½ tsp
-
bread, toasted12 slices
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
568 mg
Protides
13 g
Calories
1289 kJ /
308 kcal
Lipides
19 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
22 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
All Things Eggs
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Green Bean Gremolata
25min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1h
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h
Collard Greens
1h 5min
Italian Wedding Soup
1h 15min
Creamed Pearl Onions with Ham
35min
Spaghetti with Beef and Olive Meatballs
40min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10min
Shrimp and Grits
1h 50min
New England Clam Chowder
45min