
Appareils et accessoires
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
Prép. 10min
Total 1h 30min
6 portions
Ingrédients
-
stew meat beef, cubed (approx. 1 in.)30 oz
-
Worcestershire sauce1 oz
-
ground cloves (optionnel)¼ tsp
-
salt divided2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
russet potatoes peeled, cubed (approx. ½ in.)32 oz
-
whole milk12 oz
-
salted butter1 oz
-
yellow onion cut into pieces (approx. 1 md. onion)5 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
carrots cut into rounds (¼ in.), (approx. 2 lg. carrots)3 oz
-
celery cut into pieces ( ½ in.), (approx. 2 stalks)3 oz
-
parsnips cut into rounds (¼ in.), (approx. 2 sm. parsnips)3 oz
-
all-purpose flour2 tbsp
-
tomato paste3 tbsp
-
beef stock paste1 heaping tsp
-
water12 oz
-
green peas (fresh or frozen) plus 12 extra peas to make ghost eyes4 oz
-
yellow corn (fresh or frozen)4 oz
-
fresh white button mushrooms sliced or diced4 oz
Infos nut. par 1 portion
Calories
531 kcal /
2222 kJ
Protides
41 g
Lipides
17 g
Glucides
54 g
Fibre
36 g
Graisses saturées
7.7 g
Sodium
1082.5 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Halloween
16 Recettes
États-Unis
États-Unis