Quick Thai Chicken Curry

Quick Thai Chicken Curry

3.9 93 évaluations
Prép. 20min
Total 40min
4 portions

Ingrédients

  • garlic clove
    1
  • yellow onions halved
    3 ½ oz
  • salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • oil
    1 oz
  • Thai red curry paste
    3 ½ oz
  • coconut milk
    14 oz
  • water
    5 oz
  • waxy potatoes (e.g. Yukon Gold, red potatoes, fingerling), peeled, cut into bite-size pieces
    16 - 17 oz
  • carrots cut into bite-size pieces
    4 oz
  • chicken breast, skinless, boneless cubed (1½ in.)
    24 oz
  • frozen peas
    6 oz
  • fresh cilantro leaves only, to garnish
    2 - 3 sprigs

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Protides 49 g
Calories 2539 kJ / 607 kcal
Lipides 29 g
Fibre 7.5 g
Glucides 33 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...