Appareils et accessoires
Chopped Vegetable Salad
Prép. 10min
Total 10min
4 portions
Ingrédients
-
mixed vegetables and fruit (e.g. 2 oz celeriac, 3.5 oz beetroot, 9 oz carrots, 3.5 oz apple), cut into pieces as needed18 oz
-
oil1 oz
-
1 oz lemon juicevinegar1 oz
-
1 tsp herb saltsalt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
½ tsp honeysugar½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
609.6 mg
Protides
2.2 g
Calories
723 kJ /
172.8 kcal
Lipides
7.9 g
Fibre
1.8 g
Graisses saturées
0.9 g
Glucides
15.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The basic cookbook
177 Recettes
Canada
Canada
The Basic Cookbook
176 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Green Smoothie
10 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Frozen Fruit Sorbet
5 Min
Berry Dream
10 Min
Vegetable Stock Paste
45 Min
Creamy Tomato Soup
30 Min
Vegetable Soup
35 Min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Ancient Grain Bread
2 Std. 30 Min
Cod with Citrus Butter
50 Min
Beet Salad
15 Min
Broccoli Salad with Red Pepper and Pine Nuts
10 Min