Appareils et accessoires
Shiitake mushroom sauce
Prép. 20min
Total 45min
600 g
Ingrédients
-
leeks cut into pieces50 g
-
garlic cloves50 g
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, drained50 g
-
vegetable oil50 g
-
fermented soybean paste200 g
-
dark soy sauce1 tbsp
-
water adjust to taste100 g
Niveau
facile
Infos nut. par 100 g
Protides
6 g
Calories
724 kJ /
173 kcal
Lipides
11 g
Fibre
3 g
Glucides
14 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Our Favourites
28 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Buddha's Delight
55min
Drunken Herbal Prawns
4h 55min
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1h
Braised Chicken Feet and Abalone
50min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3h 15min
Wafu dressing
20min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4h 10min
Cream of Lotus
40min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Salted Vegetables Duck Soup
2h 5min
Stir-fried vegetables
10min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min