Appareils et accessoires
Clams marinières
Prép. 10min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
onion100 g
-
garlic cloves1 - 2
-
extra virgin olive oil50 g
-
clams1000 g
-
paprika, ground1 pinch
-
white wine50 g
-
150 g water, with 1 tsp of saltfish broth150 g
-
fresh parsley chopped, only the leaves2 tsp
-
breadcrumbs1 tsp
-
salt (optionnel)½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
15.85 g
Calories
980 kJ /
235 kcal
Lipides
14.98 g
Fibre
0.6 g
Glucides
9.08 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mediterranean Cuisine
67 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Crispy Shallots and Shallot Oil
25min
Mock Fin Soup
35min
Mala Bakkwa
4h 35min
Sugarcane Water Chestnut Drink
50min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1h
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Sautéing Turkey Cubes
Pas d’évaluation
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4h 10min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20min
Turmeric Chicken
50min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min