Appareils et accessoires
350 g sjalot kleuren
Prép. 10min
Total 25min
1 portie
Ingrédients
-
10 g olijfolieolie10 g
-
boter zacht of half gezouten10 g
-
sjalot gehalveerd in de lengte350 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
45 mg
Protides
5 g
Calories
1194 kJ /
285 kcal
Lipides
24 g
Fibre
5.1 g
Graisses saturées
9 g
Glucides
12 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Hoge Temperaturen
13 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Pas d’évaluation
Geraspte Wortelsalade
10min
Zalm mozaïek
Pas d’évaluation
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1h
Koken van parelspeltgraan
Pas d’évaluation
350 g sjalot fruiten
Pas d’évaluation
200 g ui kleuren
25min
Kruidenboter flatbreads
35min
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Gehaktballetjes met Groenten
20min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Pas d’évaluation