Appareils et accessoires
Cashew-Vanilla Yogurt
Prép. 20min
Total 16h
6 jars
Ingrédients
-
raw cashews7 oz
-
water divided, plus extra to soak26 oz
-
1 ½ tsp vanilla extractvanilla bean paste1 ½ tsp
-
1 ½ oz agave syrupmaple syrup1 ½ oz
-
agar-agar½ tsp
-
salt1 pinch
-
guar gum1 tsp
-
yogurt starter exact amount according to instructions on package (see Tip)1 packet/envelope
-
1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder), juice onlylemon juice only½
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
33 mg
Protides
6 g
Calories
866 kJ /
207 kcal
Lipides
15 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
15 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Homemade Yogurt
7 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10min
Chevre (Matthew Kenney)
22h 5min
Almond Milk
1h 20min
Soy-Free Tofu with Sriracha Sauce
1h 20min
Green Tea Crème Brûlée
2h 35min
Coconut Yogurt
11h 30min
Vegan Cheese Wheel
1h 50min
Chicken Liver Mousse (Chris Cosentino)
9h 5min
Chocolate Avocado Cake (Bill Yosses)
2h 40min
Coconut Milk Yogurt
20h
Nut Milk (TM6 Metric)
10min
Kalamata Tapenade
5min