Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1 pomeranč, nejlépe bio, kůra a šťáva
- 1 citrón, nejlépe bio, kůra a šťáva
- 700 gramů vody
- 400 gramů brambor, na kousky
- 400 gramů cukety, na plátky (5 mm)
- 80 gramů másla
- 4 tresky (120-200 gramů každá)
- ½ čajové lžičky soli, dle chuti
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého, dle chuti
- 1 čajová lžička celého anýzu
- 3 snítky petržele, čerstvé, pouze listy, nasekané
- Infos nut.
- par 1 porce
- Calories
- 1694 kJ / 405 kcal
- Protides
- 33 g
- Glucides
- 23 g
- Lipides
- 19 g
- Fibre
- 2.5 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Marinované krevety
1h 10 min
Jemná treska s mascarpone
35min
Hrášková dobrota
7 min
Chřestový salát s mangem
35min
Petrželový nápoj
5min
Raviolky ze salátové okurky s uzenou makrelou
30 min
Sýrové kuličky se samožitným chlebem
15min
Treska s cibulovo-balzamikovým přelivem
1u.
Platýz s míchanou zeleninou v balíčku
1 Std. 15 Min
Treska v soli se smetanovým kaviárem
20min
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1h 5min
Treska s bramborami, kapustou a pomerančovou omáčkou
1u.