Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 350 - 500 g derisiz kemiksiz fener balığı eti, kemiği ile birlikte (bk. öneriler)
- 500 g soyulmamış çiğ karides, orta boy, ayıklanmış (kafaları ve kabukları kenara ayrılmış)
- 750 g su
- 70 g havuç, dilimlenmiş (1-2 cm)
- 60 g pırasa, beyaz kısımları (dilimlenmiş 2-3 cm)
- 140 g soğan, ikiye bölünmüş
- 3 diş sarımsak
- 15 - 20 g sızma zeytinyağı
- 50 g beyaz şarap (bk. öneriler)
- 200 g doğranmış domates konservesi
- 25 g pirinç, beyaz, kısa tane
- 1 tutam safran lifi (optionnel)
- 1 ¼ - 1 ½ tk tuz
- 30 - 40 g tereyağı
- 1 - 2 tutam pul biber
- Infos nut.
- par 1 porsiyon
- Calories
- 791 kJ / 189 kcal
- Protides
- 18 g
- Glucides
- 5 g
- Lipides
- 10 g
- Fibre
- 1 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Spagetti Carbonara
40 Min
Sebzeli Levrek Çorbası
40 Min
Somon Tartar Yatağında Avokado ve Yumurta
Pas d’évaluation
Defne Yapraklı Adaçayı
Pas d’évaluation
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
30 min
Vanilya ve Misket Limonlu Ananas
Pas d’évaluation
Ekmek Köfteli Tavuk Suyu Çorbası
1h 5min
Buharda Dil Balığı ve Beyaz Peynirli Roka Salatası
50 min
Bircher Müsli
12h 10min
Hindistan Cevizi Yoğurdu
12sa 25 dk
Meksika Fasulyeli Domatesli Çorba
30 min
Sabayon
15min