Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 2 garlic cloves
- 28 oz boneless pork shoulder, sinew free, trimmed (5-6 lg. pieces)
- 4 oz yellow onions, sliced in half moons (¼ in.)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 8 oz water
- 6 oz apple cider vinegar
- 1 tsp vegetable stock paste
- ½ tsp salt, to taste, plus extra to season
- 18 oz barbecue sauce, divided, to taste, plus extra to serve
- ground black pepper, to season, to taste
- lettuce leaves, to serve
- 6 burger buns
- red onion, sliced in half moons (¼ in.), to serve
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1807 kJ / 432 kcal
- Protides
- 27 g
- Glucides
- 39 g
- Lipides
- 18 g
- Graisses saturées
- 6 g
- Fibre
- 2 g
- Sodium
- 847 mg
Recettes alternatives
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1ωρ. 10 λεπτ.
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 godz. 20 min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55min
Mac and Cheese Fritters
3h 15 min
Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)
30 Min
Jalapeño Poppers
1 Std.
Chicken Skewers with Peanut Dipping Sauce
45 Min
Baby Back Ribs with Chipotle BBQ Sauce
1h 30min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2h 55 min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50min
Sesame Orange Chicken
1h 30min