Appareils et accessoires
Texas BBQ Pulled Pork
Prép. 15min
Total 1h 30min
6 portions
Ingrédients
-
thick cut smoked bacon cut into pieces (½ in.)5 oz
-
fresh Roma tomatoes quartered, deseeded6 ½ oz
-
white onions quartered5 oz
-
chipotle chilies, in adobo sauce, canned2
-
garlic cloves2
-
paprika½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
apple cider vinegar2 oz
-
brown sugar1 oz
-
molasses1 oz
-
Worcestershire sauce1 oz
-
Dijon mustard½ oz
-
boneless pork loin cut into pieces (1 in.)32 oz
-
cilantro to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
39 g
Calories
1565 kJ /
374 kcal
Lipides
17 g
Fibre
1 g
Glucides
14 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TEX-MEX COOKBOOK
51 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Spaghetti Carbonara Pie
1h 50min
Beef and Broccoli Sauté
30min
Beef Tostadas
1h 10min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1h 15min
Chicken Enchiladas
40min
Bacon and Ranch Chicken Salad
45min
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
1h 5min
Carnitas
50min
Chicken Enfrijoladas
50min
Asian Sloppy Joes
1h 50min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Chicken Fajita Soup
50min