Appareils et accessoires
Texas BBQ Pulled Pork
Prép. 15min
Total 1h 30min
6 portions
Ingrédients
-
thick cut smoked bacon cut into pieces (½ in.)5 oz
-
fresh Roma tomatoes quartered, deseeded6 ½ oz
-
white onions quartered5 oz
-
chipotle chilies, in adobo sauce, canned2
-
garlic cloves2
-
paprika½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
apple cider vinegar2 oz
-
brown sugar1 oz
-
molasses1 oz
-
Worcestershire sauce1 oz
-
Dijon mustard½ oz
-
boneless pork loin cut into pieces (1 in.)32 oz
-
cilantro to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
39 g
Calories
1565 kJ /
374 kcal
Lipides
17 g
Fibre
1 g
Glucides
14 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
TEX-MEX COOKBOOK
51 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
1h 20min
Picadillo (Texas Hash)
40min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1h 15min
Pulled Pork
4h 5min
Chicken Parmesan
1h 10min
Mexican Lasagna
1h 20min
Chicken Fajita Soup
50min
Loaded Burrito Bowl with Pork Chops
1h 10min
Chicken Enchiladas
40min
Pork Tortas
2h 20min
Beef Barbacoa
2h
Tinga de Pollo
40min