Loaded Burrito Bowl with Pork Chops

Loaded Burrito Bowl with Pork Chops

4.2 43 évaluations
Prép. 35min
Total 1h 10min
5 portions

Ingrédients

Toppings
  • Monterey Jack cheese in pieces
    4 oz
    4 oz cheddar cheese, in pieces
  • romaine lettuce
    15 oz
  • red bell pepper
    4 oz
    4 oz green bell pepper
  • tomatoes (approx. 10 oz)
    2
  • sour cream full fat, to serve
    4 oz
  • avocados sliced to serve
    1 - 2
Spice Rub and Pork
  • ancho chili powder
    1 tsp
  • ground cumin
    1 tsp
  • salt
    ½ tsp
  • smoked paprika
    1 tsp
  • pork chops, boneless (approx. 5 oz ea.)
    5
  • avocado oil
    2 oz
    2 oz extra virgin olive oil
Cauliflower Rice
  • cauliflower florets divided
    20 oz
  • garlic cloves
    2
  • yellow onions quartered
    6 oz
  • dried red pepper flake
    ¼ tsp
  • ancho chili powder
    1 tsp
  • ground cumin
    1 tsp
  • smoked paprika
    1 tsp
  • avocado oil
    1 oz
    1 oz extra virgin olive oil
  • kosher salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • lime juice and zest
    ½
  • chopped cilantro
    1 - 2 tbsp
    1 - 2 tbsp chopped parsley

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 portion

Sodium 591 mg
Protides 52 g
Calories 3318 kJ / 793 kcal
Lipides 57 g
Fibre 10 g
Graisses saturées 16 g
Glucides 23 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...