Appareils et accessoires
Funky Roasted Veggies
Prép. 15min
Total 45min
5 portions
Ingrédients
-
turnips peeled, sliced and cut lengthwise into wedges (½ in.)24 oz
-
Brussels sprouts halved10 oz
-
head of cauliflower 24 oz (med. size), cut into bite-size florets1
-
ground cumin¾ tsp
-
smoked paprika¾ tsp
-
cayenne pepper¼ tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
kosher salt to taste½ tsp
-
2 oz extra virgin olive oilavocado oil2 oz
-
fresh mint chopped1 tbsp
-
chopped pecans2 tbsp
-
chopped fresh parsley1 tbsp
-
lemon zest only1
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portion
Sodium
369 mg
Protides
12 g
Calories
1059 kJ /
253 kcal
Lipides
17 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
3 g
Glucides
15 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Keto Meal Prep by flavcity Part 1
13 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2h
Sticky Sriracha Shrimp Bowl
1h
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35min
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1h
Cheesy Cauliflower Tots
35min
Loaded Burrito Bowl with Pork Chops
1h 10min
Keto Cream Cheese Pancakes
40min
Collard Greens
1h 5min
Salmon and Lemon Rice Salad
40min
Crispy Coconut Shrimp
20min
Chicken Noodle Bowl
35min
Southwest Quinoa
40min