Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
TM6 TM5

Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut

4.1 (18 évaluations )

Ingrédients

Salad

  • 50 g blanched hazelnuts
  • 500 g butternut squash, peeled, diced (1-2 cm)
  • 120 g onions, cut in wedges
  • 200 g courgettes, sliced in rounds (1 cm)
  • 20 g olive oil
  • 1 tsp ground cumin
  • 1 tsp fine sea salt
  • 2 pinch ground black pepper
  • 200 g amaranth grains
  • 600 g water
  • 200 g fine green beans

Dressing

  • 1 garlic clove
  • 10 g fresh chives, cut in pieces (3 cm)
  • 20 g fresh parsley leaves
  • 30 g olive oil
  • 50 g orange juice, freshly squeezed
  • ½ tsp fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 100 g pomegranate seeds

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1391 kJ / 333 kcal
Protides
9 g
Glucides
33 g
Lipides
17 g
Graisses saturées
22 g
Sodium
578 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives