Grønnsakssuppe med pasta

Grønnsakssuppe med pasta

Pas d’évaluation
Prép. 20min
Total 50min
4 porsjoner

Ingrédients

  • olivenolje
    20 - 25 g
  • blandede grønnsaker (feks. squash, gulrøtter, gresskar, søtpoteter, sellerirot, pastinakk), kuttet i biter (2 cm)
    350 - 400 g
  • blandete grønnsaker, til sautering (feks. løk, sjalottløk, purre), kuttet i biter (2 cm)
    100 - 150 g
  • vann
    700 - 800 g
  • grønnsaksbuljong
    1 ts
    1 grønnsaksbuljong terning (til 0.5 l)
  • salt
    ½ - 1 ts
    ½ - 1 ss soyasaus
  • blandete grønnsaker, frosne (optionnel)
    50 g
    50 g grønne erter, frosne
  • suppepasta, tørket
    60 - 80 g

Niveau

facile


Infos nut. par 1 porsjon

Protides 5 g
Calories 670 kJ / 160 kcal
Lipides 5 g
Fibre 3.8 g
Glucides 20 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...

Tout montrer