Appareils et accessoires
Minestronesuppe
Prép. 20min
Total 45min
6 porsjoner
Ingrédients
-
løk delt i halve80 g
-
purreløk delt i biter120 g
-
"extra virgin" olivenolje40 g
-
blandede grønnsaker (feks. poteter, gulrøtter, squash, stangselleri, tomater, bladbete, kokte tørkete bønner, gresskar), delt i biter etter behov600 g
-
vann1000 g
-
2 toppet ts grønnsaksbuljonggrønnsaksbuljong terning (til 0.5 l)2
-
salt1 ts
-
ditalini pasta, tørr eller lignende kort tørket pasta120 g
-
basilikumblader, ferske (optionnel) revet i biter6
-
parmesanost, revet6 - 18 ts
Niveau
facile
Infos nut. par 1 porsjon
Protides
11 g
Calories
1202 kJ /
287 kcal
Lipides
18 g
Fibre
3.6 g
Glucides
21 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Min Kokebok
158 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Rensende thaisuppe
25min
Kremet aspargessuppe
Pas d’évaluation
Kremet detoxsuppe med grønnsaker
Pas d’évaluation
Misosuppe
Pas d’évaluation
Kremet ertesuppe med Serrano-chips
Pas d’évaluation
Vårens grønnsaksuppe med urteterninger
Pas d’évaluation
Kremet ertesuppe
40min
Kikertsuppe (Revithia)
Pas d’évaluation
Kyllingsuppe med egg og sitron (Avgolemono)
Pas d’évaluation
Kremet fiskesuppe
45min
Betasuppe
30min
Fattigmann "aspargessuppe"
50min