Ørret med hollandaisesaus
TM31 TM5

Ørret med hollandaisesaus

(Pas d’évaluation)

Ingrédients

  • 750 g vann
  • 350 g poteter, delt i biter (3-4 cm)
  • 1 ½ ts salt
  • 350 g grønnsaker (feks. asparges, blomkål, i buketter, gulrøtter), delt i biter
  • ¼ ts malt svart pepper, juster etter smak
  • 2 ørreter, hele, ferske, rensete, skrapet for skjell (ca. 220 g per)
  • 2 sitroner (inkludert sitron til servering)

Hollandaisesaus

  • 100 g smør, delt i biter
  • 4 eggeplommer
  • 50 g hvitvin
  • 10 g sitronsaft, ferskpresset
  • ½ ts salt
  • ¼ ts malt svart pepper, juster etter smak

Infos nut.
par 1 porsjon
Calories
3694 kJ / 882 kcal
Protides
44 g
Glucides
36 g
Lipides
59 g
Fibre
7.1 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives