Fisk og poteter med tomatsaus
TM31 TM5 TM6

Fisk og poteter med tomatsaus

(Pas d’évaluation)

Ingrédients

  • 800 g poteter, delt i biter (3-4 cm)
  • 30 g olivenolje, pluss ekstra til smøring
  • 6 lysing steker, med eller uten skinn (120-200 g per)
    ou 6 hvit fisk, filet (hvilken som helst type hvit fisk, 120-200 g per)
  • 2 ts salt, juster etter smak
  • 150 g løk, delt i to
  • 1 hvitløksfedd
  • 100 g gulrøtter, delt i biter
  • 50 g hvitvin
  • 400 g tomater, delt i biter
  • ½ ts malt svart pepper
  • 1 ts salt
  • 100 g vann

Infos nut.
par 1 porsjon
Calories
1269 kJ / 302 kcal
Protides
33 g
Glucides
25 g
Lipides
7 g
Fibre
3.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives