Laks i soppsaus med poteter
TM31 TM5 TM6

Laks i soppsaus med poteter

4.5 (4 évaluations )

Ingrédients

  • 500 g vann
  • 1 ½ ts salt, pluss ekstra etter smak
  • 600 g poteter, delt i biter (2-3 cm)
  • 10 g smør, pluss ekstra til smøring
  • 4 ferske laksefileter, uten skinn (120-200 g per, ca. 2 cm tykk)
  • 1 sitron, helst økologisk, revet skall og saft
  • 1 klype pepper, fersk kvernet, pluss ekstra etter smak
  • 100 g sjalottløk, delt i to
  • 300 g liten sjampinjong, fersk, delt i skiver
  • 50 g tørr hvitvin
  • 50 g fløte
  • 200 g bearbeidet ost (feks. Laughing Cow®)
    ou 200 g kremost
  • 2 klype muskatnøtt, malt

Infos nut.
par 1 porsjon
Calories
2763 kJ / 660 kcal
Protides
45 g
Glucides
27 g
Lipides
48 g
Fibre
4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives