Thailandske fiskekaker

Thailandske fiskekaker

3.0 1 évaluation
Prép. 20min
Total 45min
18 stykker

Ingrédients

  • vegetabilsk olje til smøring
  • kaffir lime blad, fersk (se tips), stilker fjernet
    2 - 4
  • grønne bønner, ferske trimmede
    100 g
  • vårløk (ca. 40 g), delt i biter
    2
    2 sjalottløk, (ca. 40 g), delt i biter
  • hvit fisk, filet (feks. torsk, snapper, abbor), delt i biter (3-4 cm)
    600 g
  • rød currypaste
    30 - 50 g
  • kokosfløte
    60 g
    30 g kokosmelkpulver, fortynnet i 30 g vann
  • eggehvite
    1
  • salt
    ½ - 1 ts
  • vann
    1000 g
  • rød chili, fersk skåret i tynne skiver, til pynt
    1

Niveau

facile


Infos nut. par 3 stykke

Protides 22 g
Calories 840 kJ / 202 kcal
Lipides 11 g
Fibre 1.3 g
Glucides 4 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...

Tout montrer