Versions compatibles
Squashsuppe, fisk med ris og grønnsaker, eple-pæresmuldrepai
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 100 g langkornet hvit ris
- vann, pluss ekstra til bløtlegging av ris
- 2 hvit fiskefileter, uten skinn, 150-180 g hver (feks. kummel, sjøtunge, abbor)
- salt, pluss ekstra etter smak
- 6 cherrytomater, kuttet i halve
- 120 g eple (hvilken som helst type) (1 eple), kuttet i biter (1.5 cm), kjerne fjernet
- 120 g pære (1 pære), kuttet i biter (1.5 cm), kjerne fjernet
- 1 ss honning
- 1 ss sitronsaft
- 130 g gulrøtter, delt i stenger (1 cm x 5 cm)
-
4
asparges, grønn, delt i halve på langs hvis tykkere enn 1 cm
ou 150 g brokkoli delt i buketter, delt i halve på langs hvis tykkere enn 1 cm - 40 g hvetemel
- 20 g brunt sukker
- 20 g smør
- 150 g løk, kuttet i biter (4 cm)
- 1 hvitløksfedd
- 250 - 300 g flaskegresskar, skrellet, kuttet i biter (3 cm)
- 20 g "extra virgin" olivenolje
- 80 g tomat, moden, delt i biter
- 1 klype pepper, malt
- gressløk, fersk, hakket, til pynt
- Infos nut.
- par 1 porsjon
- Calories
- 3480 kJ / 832 kcal
- Protides
- 43 g
- Glucides
- 105 g
- Lipides
- 22 g
- Fibre
- 13.2 g