Versions compatibles
Pastasuppe, svinerull med grønnsaker, pudding, muffins
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Bærmuffins og dampet bringebærpudding
- 4 ts bringebærsyltetøy (40 g)
- 2 egg
- 200 g sukker
- 60 g smør, delt i biter
- 200 g melk
-
½
ts vaniljeekstrakt, naturlig
ou 1 ts vaniljesukker, hjemmelaget - 200 g hvetemel
- 2 ts bakepulver
-
200
g bringebær
ou 200 g bringebær, frosne -
150
g blåbær
ou 150 g blåbær, frosne
Svinerull
- 500 - 600 g svinebog, uten bein, i et stykke, flatbanket til ca. 1.5 cm tykkelse
- 1 klype salt
- 1 klype pepper, malt
- 4 - 5 skiver bacon
- 20 g tomat, tørket
- 30 g parmesanost
- 5 kvister persille, fersk, kun blader
- 1 egg
Middelhavsgrønnsaker, grønnsakspastasuppe
- 1 hvitløksfedd
- 130 g gulrøtter, skrellet, delt i skiver (5 mm)
- 70 - 80 g blandede grønnsaker (feks. røde eller grønne paprika, selleri), delt i biter
- 30 g "extra virgin" olivenolje
- 50 g hvitvin (optionnel)
- 1 ½ ts salt
-
1
toppet ts grønnsaksfond,
ou 1 grønnsaksbuljong terning (til 0.5 l), - 1000 g vann
- 250 g poteter, delt i skiver (5 mm)
- 100 g løk, delt i skiver
- 160 g squash, delt i skiver (1 cm)
- 150 g tomat, moden, delt i skiver (1 cm)
- ½ ts oregano, tørket
- 60 g tørr pasta (feks. macaroni), til suppe
- Infos nut.
- par 1 porsjon
- Calories
- 5439 kJ / 1299 kcal
- Protides
- 49 g
- Glucides
- 133 g
- Lipides
- 59 g
- Fibre
- 11.6 g