Appareils et accessoires
Purple Yam Huat Kuih (Taro Root Steamed Cupcakes)
Prép. 5min
Total 1h 55min
12 pieces
Ingrédients
Steamed yam
-
water300 g
-
yam (taro roots) cut into cubes (2 cm)200 g
Starter
-
water100 g
-
dried yeast powder1 tsp
-
plain flour100 g
Batter
-
caster sugar150 g
-
coconut milk300 g
-
egg1
-
plain flour250 g
-
double action baking powder2 tsp
-
water800 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
87 mg
Protides
4 g
Calories
992 kJ /
237 kcal
Lipides
7 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
41 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Heritage Cupcakes
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Stir-Fried Vegetables
15min
Crispy Shallots and Shallot Oil
25min
Homemade Soy Milk
35min
Ikan Bilis Seasoning Powder
40min
Mantou Buns with Soya Milk (TM6 Metric)
1h 35min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15min
Soy milk
24h 30min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Mantou buns
1h 30min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Wholemeal Mantou
1h
Homemade Pandan Kaya
55min