Appareils et accessoires
Purple Yam Huat Kuih (Taro Root Steamed Cupcakes)
Prép. 5min
Total 1h 55min
12 pieces
Ingrédients
Steamed yam
-
water300 g
-
yam (taro roots) cut into cubes (2 cm)200 g
Starter
-
water100 g
-
dried yeast powder1 tsp
-
plain flour100 g
Batter
-
caster sugar150 g
-
coconut milk300 g
-
egg1
-
plain flour250 g
-
double action baking powder2 tsp
-
water800 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
87 mg
Protides
4 g
Calories
992 kJ /
237 kcal
Lipides
7 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
41 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Asian Heritage Cupcakes
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2h 35min
Sesame Crème
10min
Homemade Soy Milk
35min
Pumpkin Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 10min
Soy milk
24h 30min
Pumpkin Kaya
35min
Pulut Panggang (Grilled Rice Packets)
1h 20min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Kaya (coconut jam)
1h 10min
Dried Shrimp Sambal
55min
Teochew rice porridge with sweet potato
30min
Soy milk and Mantou buns
6h