
Appareils et accessoires
Mini Chicken Pies
Prép. 30min
Total 1h 35min
20 portions
Ingrédients
-
water17 ½ oz
-
chicken stock paste (see Tip)2 tsp
-
chicken thighs, boneless and skinless cubed (1½ in.)16 oz
-
yellow onions halved4 oz
-
fresh parsley, leaves only2 sprigs
-
salted butter1 ½ oz
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
whole milk1 ½ oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
puff pastry (see Tip)5 sheets
-
large egg lightly whisked1
Infos nut. par 1 portion
Calories
125 kcal /
523 kJ
Protides
6 g
Lipides
8 g
Glucides
8 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
3 g
Sodium
122 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Kids in the Kitchen - #athomewiththermomix
11 Recettes
États-Unis
États-Unis