Appareils et accessoires
Traditional Fried Rice
Prép. 5min
Total 20min
3 portions
Ingrédients
-
garlic cloves15 g
-
shallots25 g
-
vegetable oil30 g
-
beef bakso (Indonesian meatball) cut in quarters140 g
-
cooked chicken meat shredded100 g
-
Indonesian white spice paste room temperature100 g
-
cooked basmati rice refrigerated overnight400 g
-
red bird's eye chillies cut in thin slices15 g
-
sweet soy sauce (Kecap Manis)50 g
-
fresh choy sum (chaisim), cut in 5 cm length50 g
-
salt½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
crispy fried shallots20 g
-
sunny side eggs3
-
chicken stock powder½ tsp
-
garlic crackers to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1765 mg
Protides
30 g
Calories
2500 kJ /
598 kcal
Lipides
32 g
Fibre
6 g
Graisses saturées
12 g
Glucides
51 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Culinary Heritage
9 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Sambal Tumis
1 h 10 min
Cereal Prawns
30 min
Malaysian Spiced Fried Chicken
4 h 50 min
Chicken Noodle Soup
50 min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
All in one bowl bolognese
40 min
Cooking White Rice
25 min
Stir Fried Potato Shreds
20 min
No fail mash potato
20 min
Kelantan Noodle Soup
40 min
Fast and Super Easy Noodles
15 min
Basic cheesecake
10 h