Appareils et accessoires
Chinese Tea Eggs
Prép. 10min
Total 1h
6 pieces
Ingrédients
-
eggs chilled6
-
water1000 g
-
lump sugar30 g
-
cinnamon stick1
-
star anise2
-
bay leaves, dried2
-
black tea leaves5 g
-
salt1 pinch
-
light soy sauce60 g
-
dark soy sauce20 g
-
water add to 1-liter mark in mixing bowl
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
191.4 mg
Protides
6.5 g
Calories
336.5 kJ /
80.5 kcal
Lipides
4.5 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
1.4 g
Glucides
3.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
We can Work Magic out of Simple Things
37 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Pas d’évaluation
Hand Ripped Cabbage
20min
Thai Volcano Spare Ribs
2h
Douhua (soy bean curd) with sweet syrup
10h 25min
Singapore Curry Chicken Noodles
1h
Date and Oat Drink
20min
Demo Recipe 4 - Creamy Potato Soup
30min
Mee Soto
1h 10min
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30min
Dried Scallop Fish Slice Congee
30min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
Pas d’évaluation
Curry Fish Head
Pas d’évaluation