Steamed Glutinous Rice With Mud Crab

Steamed Glutinous Rice With Mud Crab

5.0 2 évaluations
Prép. 10min
Total 1h 30min
4 portions

Ingrédients

  • fresh mud crabs (approx. 600 g), cleaned
    2
  • Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
    2 tbsp
  • fresh ginger cut in 8 slices
    2 cm
  • spring onion cut in 4 cm length
    1
  • shallots
    50 g
  • cooking oil
    30 g
  • dried shrimp rinsed
    15 g
  • banana leaf cut to round piece (Ø 18 cm)
    1
  • dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed, squeezed, cut in cubes
    4
  • Chinese sausages (lap cheong), casings removed, cut in cubes
    100 g
  • glutinous rice rinsed
    450 g
  • light soy sauce
    1 ½ tsp
  • dark soy sauce
    ¼ tsp
  • sugar
    1 tsp
  • salt
    ¾ tsp
  • water
    1000 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 623 kcal / 2606 kJ
Protides 14 g
Lipides 16 g
Glucides 99 g
Fibre 4 g
Graisses saturées 4 g
Sodium 732 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...