
Appareils et accessoires
Steamed Glutinous Rice With Mud Crab
Prép. 10min
Total 1h 30min
4 portions
Ingrédients
-
fresh mud crabs (approx. 600 g), cleaned2
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)2 tbsp
-
fresh ginger cut in 8 slices2 cm
-
spring onion cut in 4 cm length1
-
shallots50 g
-
cooking oil30 g
-
dried shrimp rinsed15 g
-
banana leaf cut to round piece (Ø 18 cm)1
-
dried shiitake mushrooms soaked to soften, stems removed, squeezed, cut in cubes4
-
Chinese sausages (lap cheong), casings removed, cut in cubes100 g
-
glutinous rice rinsed450 g
-
light soy sauce1 ½ tsp
-
dark soy sauce¼ tsp
-
sugar1 tsp
-
salt¾ tsp
-
water1000 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
623 kcal /
2606 kJ
Protides
14 g
Lipides
16 g
Glucides
99 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
4 g
Sodium
732 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Reunion Dishes
13 Recettes
International
International