
Appareils et accessoires
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
Prép. 10min
Total 30min
3 portions
Ingrédients
-
cooking oil50 g
-
onions cut in slices60 g
-
fresh shiitake mushrooms cut in slices3
-
fresh green chilli cut in slices1
-
salt1 pinch
-
white pepper powder1 pinch
-
garlic cloves20 g
-
fresh ginger2 cm
-
pork belly, skinless cut in thin slices (0.3 cm)100 g
-
kimchi (Korean fermented vegetable)150 g
-
rice wine1 tbsp
-
gochujang (Korean chilli paste)1 tbsp
-
spring onions white part only, chopped1 tbsp
-
sesame oil3 - 4 drops
-
white sesame seeds toasted, to garnish1 tsp
Infos nut. par 1 portion
Calories
358.3 kcal /
1499.3 kJ
Protides
5.9 g
Lipides
27.8 g
Glucides
21.5 g
Fibre
3.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Oriental Pork Dishes
10 Recettes
International
International