
Appareils et accessoires
Taiwanese three cup chicken
Prép. 5min
Total 20min
4 portion
Ingrédients
-
garlic cloves3
-
fresh ginger root thinly sliced10 g
-
fresh chillies deseeded and cut into pieces10 g
-
sesame oil, toasted10 g
-
chicken legs, skin on, bone in cut into pieces (3-4 cm)800 g
-
rice wine (Shaoxing Hua Tiao)20 g
-
dark soy sauce15 g
-
rock sugar15 g
-
light soy sauce30 g
-
fresh basil leaves only1 sprig
Infos nut. par 1 portion
Calories
330 kcal /
1382 kJ
Protides
42 g
Lipides
15 g
Glucides
3 g
Fibre
0.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Our Favourites
28 Recettes
International
International