Appareils et accessoires
Mapo Tofu
Prép. 5min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
minced meat (pork or chicken)100 g
-
light soy sauce1 tbsp
-
white pepper powder1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tsp
-
garlic cloves3
-
cooking oil2 tsp
-
firm tofu (momen tofu), cut in pieces (approx 1.5 cm)600 g
-
oyster sauce2 tbsp
-
chilli bean paste (eg: Sichuan chilli bean paste)2 tbsp
-
salt¼ tsp
-
sesame oil dark roasted1 tsp
-
spring onions chopped, to garnish2 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
654 mg
Protides
13 g
Calories
612 kJ /
146 kcal
Lipides
8 g
Fibre
2.8 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Thermomix®️ Experience Menu
33 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20min
Stir Fried Whole Fish
20min
Mapo tofu
15min
Ginger sesame oil chicken
25min
Chao qing cai (Chinese greens)
10min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Pork Belly In Shrimp Paste
55min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Chai Buey
1h 45min
Tomato-egg soup
20min
Stir fried broccoli with carrot
15min