Appareils et accessoires
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
Prép. 10min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
Dashi Stock
-
water17 oz
-
kombu1 piece
-
katsuobushi (dried skipjack or bonito flakes)½ oz
Japanese Egg Custard
-
soy sauce1 ½ tsp
-
sake1 ½ tsp
-
mirin1 ½ tsp
-
large eggs3
-
water35 oz
-
nori seaweed julienned, to garnish
-
fresh chives to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
327 mg
Protides
5 g
Calories
243 kJ /
58 kcal
Lipides
4 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
All Things Eggs
12 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Lotus Seeds With Lily Bulb Dessert Soup
1h 30min
Korean Ginseng Chicken
1h 10min
Sea Coconut Braised Fish Maw Soup
25h 10min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50min
Mapo tofu
15min
Braised Trotters
1h 10min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min