Appareils et accessoires
Ångade dumplings med kål och fläsk
Prép. 1h 15min
Total 1h 35min
32 stycken
Ingrédients
Dumplingdeg
-
olja plus extra för smörjning1 msk
-
vatten plus extra vid behov150 g
-
vetemjöl plus extra för pudring300 g
-
salt¼ tsk
Fyllning
-
vitkål skuren i bitar400 g
-
salt1 ½ tsk
-
fläskfärs350 g
-
vatten530 g
-
sojasås20 g
-
10 g sakerisvin10 g
-
socker½ tsk
-
malen peppar½ tsk
-
ljus sesamolja (15 g)1 msk
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 styck
Protides
3 g
Calories
318 kJ /
76 kcal
Lipides
4 g
Fibre
0.5 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Grundkokboken
158 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Kexstjärnor med topping
Pas d’évaluation
Fyllda ägg
Pas d’évaluation
Sockriga pumpasticks
Pas d’évaluation
Coleslaw- & laxmackor
Pas d’évaluation
Kronärtskocka med Alfredosås
Pas d’évaluation
Dim sum 'Shao mai'
Pas d’évaluation
Fläskläggs- och senapskanapé
Pas d’évaluation
Läbbiga korvfingrar
1h
Morotsenergibollar
15min
Proteinbollar med dadlar och pekannötter
Pas d’évaluation
Naturliga energibollar med jordnötssmör
Pas d’évaluation
Energibollar med choklad och hasselnötter
Pas d’évaluation