Appareils et accessoires
Brandy Chicken Liver Pâté
Prép. 15min
Total 3h 25min
12 portions
Ingrédients
-
chicken livers cleaned and trimmed16 oz
-
milk3 oz
-
shallots halved6 oz
-
bacon in pieces (1 in.)4 oz
-
unsalted butter in pieces2 oz
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
fresh ground black pepper1 tsp
-
brandy½ oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
toast buttered, to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
387.8 mg
Protides
8.3 g
Calories
638.5 kJ /
152.6 kcal
Lipides
11.4 g
Fibre
0.5 g
Graisses saturées
5.5 g
Glucides
3.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dips, Spreads and Butters
15 Recettes
États-Unis
États-Unis
New York Road Trip
18 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Smoked Salmon Dip
10min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1h 25min
Bistro Mayonnaise
5min
Chicken liver pâté
2h 20min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min
Chicken Liver Pate
25min
Chicken Liver Parfait
2h 40min