Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon

Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon

4.9 42 évaluations
Prép. 10min
Total 40min
4 portions

Ingrédients

Maple Hollandaise Sauce
  • granulated maple sugar to taste (see Tip)
    20 - 30 g
  • water
    1 tbsp
  • lemon juice
    1 tbsp
  • butter, unsalted room temperature, cut into cubes (1-2 cm)
    160 g
  • egg yolks
    3
  • salt to taste
    1 pinch
  • black pepper, ground to taste
    1 pinch
Poached Eggs
  • eggs, large
    4
  • water
    1700 g
  • vinegar
    50 g
  • English muffins
    2
  • smoked salmon cold smoked, sliced to serve (see Tip)
    80 - 100 g
  • chives, fresh thinly sliced

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 423.8 mg
Protides 17.2 g
Calories 2226.9 kJ / 532.3 kcal
Lipides 43.1 g
Fibre 0.6 g
Graisses saturées 23.9 g
Glucides 19.6 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...