Appareils et accessoires
Traditional Austrian Beef Goulash
Prép. 30min
Total 4h
4 portions
Ingrédients
-
stewing steak cut in pieces (3 cm)600 g
-
mustard (e.g. English mustard)20 g
-
onions cut in 8-10 wedges350 g
-
clarified butter30 g
-
tomato purée20 g
-
garlic cloves to taste, halved1 - 2
-
sweet paprika3 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
¼ tsp hot paprikacayenne pepper¼ tsp
-
dried oreganodried marjoram1 tsp
-
½ tsp meat stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
water200 g
-
red wine (optionnel)50 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
32 g
Calories
1483 kJ /
354 kcal
Lipides
21 g
Fibre
2 g
Graisses saturées
11 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slow Cook Mode
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
White Bread
3h
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Browned Pork Rice
1h
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25min
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
1h 30min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1h 50min
Beef Stew in Bread Bowls
6h 30min
Smoky Pork and Beans
3h
Roast Chicken with Vegetables
1h 10min
Beef Goulash Soup
1h 15min
Garlic Turkey Stew
45min