Appareils et accessoires
Tomato Soup with Burrata
Prép. 5min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
tomatoes ripe, quartered1000 g
-
red onion sliced (1-1.5 cm)100 g
-
olive oil30 g
-
garlic cloves4
-
fresh basil leaves plus extra for garnishing40 g
-
boiling water150 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade (see tip)½ tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
double cream40 g
-
burrata cheese (approx. 2 balls)250 - 300 g
-
croutons for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
742.1 mg
Protides
18.5 g
Calories
1544.3 kJ /
369.1 kcal
Lipides
27.1 g
Fibre
3.7 g
Graisses saturées
12.4 g
Glucides
15.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Soup Season
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Pico de Gallo
5min
Cod and Spinach Soup
40min
Egg and Onion
25min
Caprese Frittata
30min
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
1h 20min
Apple Spaghetti with Strawberry Dressing
15min
Grated Potato Pancakes
35min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing
10min
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1h
Zesty Green Goddess Power Salad
20min
Butternut Squash, Courgette and Chorizo Soup
30min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45min