Appareils et accessoires
Mussels Mariniere
Prép. 5min
Total 25min
4 portions
Ingrédients
-
olive oil20 g
-
leeks white parts only, sliced (1 cm)170 - 200 g
-
white wine, dry250 g
-
water200 g
-
dried bay leaf1
-
fresh thyme leaves2 sprigs
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
-
fresh mussels cleaned800 - 1000 g
-
fresh parsley chopped, for garnishing
-
lemon cut in quarters, for drizzling
-
baguette sliced, for serving
Infos nut. par 1 portion
Calories
318.1 kcal /
1331 kJ
Protides
27.6 g
Lipides
10.1 g
Glucides
16.8 g
Fibre
0.9 g
Graisses saturées
1.6 g
Sodium
949.1 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Our Kitchens Are A Window To The World
35 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande