Appareils et accessoires
Butternut Squash, Courgette and Chorizo Soup
Prép. 10min
Total 30min
5 portions
Ingrédients
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
courgettes cut in pieces (2 cm)450 g
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)600 g
-
water450 g
-
fine sea salt1 tsp
-
chorizo peeled, sliced (1 cm)200 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
978.1 mg
Protides
11.8 g
Calories
1050.7 kJ /
251.1 kcal
Lipides
15.5 g
Fibre
3.4 g
Graisses saturées
5.8 g
Glucides
17.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Squash
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Tuscan Bean Soup
50min
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
10min
Gluten Free Vegan Spiralized Vegetable Pizza
45min
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4h 20min
Ukrainian dressed herrings
1h
Peanut Butter Cookies
45min
Polenta Bites with Caponata or Berry Compote
4h
Linseed Overnight Oats with Matcha Yoghurt
8h
Brandy Hot Chocolate
15min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25min
Pickled Cucumber Soup (Zupa z kiszonych ogórków)
45min
Chestnut Flour Pancakes with Apple Compote
45min