Appareils et accessoires
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
Prép. 15min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
-
red onions quartered150 g
-
garlic clove1
-
carrots cut in pieces150 g
-
swede cut in pieces120 g
-
red peppers cut in pieces300 g
-
olive oil plus extra for serving30 g
-
ground cumin1 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
harissa paste1 Tbsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
red split lentils rinsed180 g
-
liquid vegetable stock900 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Protides
8.7 g
Calories
842 kJ /
201 kcal
Lipides
6.6 g
Glucides
26.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
SPRINGTIME SOUPS
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Tuscan Bean Soup
50 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 min
Red Lentil Soup
40 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Bulgar and Red Lentil Soup
1 godz.
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30 min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min