
Appareils et accessoires
Beef Roulades with Gherkins and Red Cabbage
Prép. 1h
Total 2h 10min
10 portions
Ingrédients
Red Cabbage
-
dried prunes pitted60 g
-
raisins75 g
-
red cabbage cut in pieces (3-4 cm)800 g
-
goose fat50 g
-
caster sugar1 ½ Tbsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
cloves6
-
red wine500 g
Roulade Filling
-
onions quartered250 g
-
smoked ham, cooked cut in pieces (see tip)300 g
-
smoked bacon cut in pieces100 g
-
Dijon mustard40 g
-
pickled gherkins150 g
-
ground black pepper1 tsp
Sauce
-
onion quartered60 g
-
fresh button mushrooms100 g
-
unsalted butter diced20 g
-
mixed vegetables (e.g. carrots, celeriac, leeks), cut in pieces (3 cm)180 g
-
Dijon mustard30 g
-
tomato purée30 g
-
water50 g
-
red wine250 g
-
beef stock cubes (each for 0.5 l) crumbled, to taste2 - 2 ½
Roulade
-
sunflower oil60 g
-
sweet paprika2 Tbsp
-
beef topside (cut in 10 thin slices, each slice approx. 25 cm x 12 cm)1700 g
-
plain flour30 g
-
sour cream100 g
-
red wine vinegar to taste1 - 2 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
Infos nut. par 1 portion
Calories
573 kcal /
2401 kJ
Protides
47 g
Lipides
29 g
Glucides
19 g
Fibre
4.3 g
Graisses saturées
10 g
Sodium
1746 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Thermomix Friend
32 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande