Appareils et accessoires
Gnocchi with Courgettes
Prép. 20min
Total 20min
4 portions
Ingrédients
Gnocchi Dough
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper), cut in pieces that fit through mixing bowl lid (see tip)700 g
-
water1400 g
-
plain flour150 g
-
medium egg1
-
fine sea salt plus 0.5 tsp1 - 2 pinches
-
plain flour plus extra for dusting
-
water for cooking gnocchi
Courgettes
-
courgettes ends removed300 g
-
olive oil20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
fresh sage leaves10 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1466.7 mg
Protides
19.1 g
Calories
2263 kJ /
540.9 kcal
Lipides
23.8 g
Fibre
6.6 g
Graisses saturées
11.9 g
Glucides
64 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Slicing and Grating
44 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Pea, Cherry Tomato and Feta Wraps
10min
Falafel Waffle
40min
Vegetarian Spiralized Fideuá
30min
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts (TM5)
Pas d’évaluation
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM5)
15min
Grated Carrot Salad (TM5)
10min
Horror punch
20min
Pumpkin Risotto
45min
Potato Soup with Parsley Pesto
30min
Steamed Salmon Parcels
55min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min